Veel gestelde vragen

Wie is Pitstop De Rijk?

Pitstop De Rijk is een tankstation met luxe wasstraat, uitgebreide shop en keuken voor (luxe) broodjes, (warme) snacks en dranken. Wij zijn al tientallen jaren een begrip in Enschede (Glanerbrug) en omstreken.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Je kunt het contactformulier op deze site invullen of mailen naar info@pitstopderijk.nl, maar je kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9-17 uur op 053 – 4616164.

Waar zijn jullie gevestigd?

Ons bezoekadres is:
Kerkstraat 270
7532 AV Enschede

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

Wij bezorgen op dit moment binnen een beperkt gebied. Bestelling naar adressen met de postcodes 7531, 7532, 7581, 7582 en 7585 kunnen worden bezorgt. Er geldt wel een minimum bestelbedrag voor orders die wij bezorgen. Dit bedrag is € 12,00.

In bepaalde gevallen kan van bovenstaande voorwaarden worden afgeweken, neem hiervoor contact met ons op.

Wat betaal ik aan bezorgkosten?

Wanneer je aan de voorwaarden die in de vorige vraag genoemd zijn voldoet, rekenen wij geen bezorgkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt contant betalen bij afhalen of bezorging. Daarnaast kun je veilig en snel betalen met iDEAL.

Wanneer je met iDEAL wilt betalen word je direct na het plaatsen van je order doorgestuurd naar de website van je bank, waar je de betaling kunt uitvoeren.

Hoe zit het met de privacy en beveiliging van de webshop?

Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken. Alle gevoelige informatie wordt via een beveiligde verbinding naar ons verstuurd. Je kunt dit herkennen aan het adres van de pagina’s: in de adresbalk van je browser staat https://. Uiteraard vindt ook het betalingsproces via een beveiligde verbinding plaats.

Lees meer over ons privacyberleid.